Sirtea 茶翁

This is my journal: It records my thoughts, my cares, my struggles, my achievement and failure, my observation of life and nature, internet circulation、treasures、or recycled junks I found, ... . If you stumbled upon this blog by accident or on purpose, I welcome you. Thank you for your visit and comments. Hurry back!
這裡紀錄著我的生活點滴:我在想些什麼, 做那些事, 關心何事, 我的得與失, 我對人與自然觀察所得, 網路資訊、撿到寳貝、或是古物回收,... 。如果您是專程特地來訪或是無意中路過, 我誠心歡迎您。多謝您來訪及留言指教。請再來噢!

Wednesday, April 13, 2011

Song of Jasmine 茉莉花運動

Support Chinese Jasmine movement.
聲援中國茉莉花革命早日推翻兇惡共產匪黨。
中國政府已開始針對參與「中國茉莉花集會」者採取懲處行動!

video
(YouTube Video)
主唱:Freddy 作詞:Freddy/楊大正/阿爸 作曲:Freddy/楊大正
台語/華語

風 愈催愈雄 / 風 越吹越狂
咱的 士氣愈旺 意志愈堅強 / 我的 士氣越旺 意志越堅強
行向真理的路 / 走向真理的路
心頭掠乎定 咱 勇敢去闖 / 內心定下來 我們 勇敢去闖

坎坷的路 不驚艱苦 吃苦當做吃補 / 坎坷的路 不怕困苦 吃苦當作吃補
乎人打到走無路的時 雄雄想起阿爸的話 / 被人打到沒路可走時 突然想起父親的話
他講做人尚要緊就是guts / 他講做人最要緊的就是guts
輸甲脫褲 著心肝 / 就算輸到脫褲子
嘛愛保護咱的信念 / 也要保護我們的信念

打斷手骨顛倒愈勇 / 打斷手骨反而越勇
跌倒爬起來嘛愛繼續 / 跌倒爬起來也要繼續
不驚雨 不驚風 才會成功 / 不怕雨 不怕風 才會成功

No comments:

Post a Comment