Sirtea 茶翁

This is my journal: It records my thoughts, my cares, my struggles, my achievement and failure, my observation of life and nature, internet circulation、treasures、or recycled junks I found, ... . If you stumbled upon this blog by accident or on purpose, I welcome you. Thank you for your visit and comments. Hurry back!
這裡紀錄著我的生活點滴:我在想些什麼, 做那些事, 關心何事, 我的得與失, 我對人與自然觀察所得, 網路資訊、撿到寳貝、或是古物回收,... 。如果您是專程特地來訪或是無意中路過, 我誠心歡迎您。多謝您來訪及留言指教。請再來噢!

Friday, November 19, 2010

I Love Taiwan 我愛臺灣

Taiwan I Love You
藝人聚合唱出的「臺灣 我愛你」

video
台灣我愛你 Taiwan I Love You

在這個地球上 
有一個小小島她的名字叫做 台灣
每次我想到她 
我就有安全感
因為她是我們的家
這裡有綠地和藍天這裡有上帝的祝福
這裡有我們共同的回憶
這裡是我們最深愛的土地
台灣 我愛妳不分族群 
我們手牽著手一起前進我的心 
直到永遠 
都屬於妳我的土地
台灣

No comments:

Post a Comment